Erkin Vohidovning “Nido” dostonida ota timsoli - Ashirova, Ismigul (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya. Maqolada O‟zbekiston xalq shoiri, publitsist, atoqli olim Erkin Vohidov hayotidan baʼzi lavhalar hamda "Nido"dostonida ota obrazi hikoya qilinadi.