МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР РИВОЖЛАНИШИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ЎТКАЗИШ УСУЛЛАРИ - Asqarova, Dilnoza (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақолада мактабгача таълим муассасаларда, тарбиячи томонидан жисмоний тарбия машғулотларини ташкил қилиш усуллари хақида маълумотлар тадбиқ қилинган.