OLIY TA’LIM TIZIMIDA FLIPPED LEARNING TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH. - Tojiboyeva, Dilafruz (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada elektron ta’limning ahamiyati, elektron ta’lim va an’anaviy ta’lim integratsiyasi bo’lmish aralash ta’lim texnologiyasi va uning modellari, xususan, “Flipped learning” modeli va uning ta’lim jarayonidagi o’rni xususida ma’lumotlar keltirilgan.