UMUMTA’LIM MAKTABLARDA INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI OʻQITISHDA XORIJIY TAJRIBALARDAN FOYDALANISH SAMARASINI OSHIRISHGA QARATILGAN TEXNOLOGIYALAR - Raxmanova, G (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalari fanini oʻrganuvchilar uchun xorijiy mamlakatlarda informatika tarixi, oʻqitish tajribasi, uning foydali tomonlari, oʻqitish metodi imkoniyatlari va afzalligi keng yoritilgan.