SINUS VA KOSINUS TEOREMASINING BA’ZI BIR ISBOTLARI VA UNING TATBIQLARI HAQIDA - Usarov, Sardor (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada sinus va kosinus teoremalari, ularning metematik formulalari, qo’llanish sohalari va turli geometrik masalalarni yechishda qanday ishlatilishi tushuntiriladi. Misollar asosida yechimlar ko’rsatilgan.