ARIFMETIK AMALLAR USTIDA ISHLASH - Boymatova, Muxlisa (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqola matematika fanidagi asosiy muammolarning har tomonlama ko’rib chiqilishini ta’minlaydi va ushbu kirish xatboshi maqola uchun asos yaratadi, arifmetik amallarni belgilaydi va ularning hisob kitobda hal qiluvchi rolini ifodalaydi.