MAKTAB MATEMATIKASIDA TESKARI TRIGONOMETRIK FUNKSIYALARNI O’QITISHNING ZARURATI VA RO’LI - Parmanova, Madina; Mamaraximova , Mavluda (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotasiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktabi matematikasida teskari trigonometrik funksiyani o’qitishning zarurati va ro’li haqida bo’lib, maktab matematikasida fanning uzviyligini ta’minlash masalasi qaralgan.