ALGOTIMLAR FANINI O’QITISHNING AYRIM USLUBIY TOMONLARI - Yusupov, rabbim; Botirov, D; Majidov, J; Xo’jayev, T (Журнал математики и информатики, 2021)
Hozirgi kunda Reapublikamizda ta’lim jarayonida zamonaviy o’qitsh usullari ya’ni interfaol usullardan foydalanish davlat siyosati darajasida ko’tarilganligi hammaga ma’lum. Shu nuqtai nazardanqaraganda interfaol usullarni mashg’ulot vaqtida samarali foydalanish muammosi haligacha o’z yechimni topgan.