Texnika yo’nalishi talabalarining kasbiy qiziqishlarini rivojlantirishda matematika - Halimov, O’ktam; Po‘latov, B (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada texnika yo’nalishlarida taxsil olayotgan talabaning kasbiy qiziqishlarini shakllantirishda matematika auditoriyasining muxiti haqida tushunchalar keltirilgan.