CHIZIQSIZ TENGLAMALARNI TAQRIBIY YECHISH - Nuraliyev, To’lqin (Журнал математики и информатики, 2022)
Har bir mutaxassis, jumladan muhandis va iqtisodchi o‘zining ish faoliyatida, hususan, inshoat qismlarining mustahkamligini, seysmik chidamliligini loyihalashda va hisoblashda, issiqlik va gaz ta’minoti masalarini hal qilishda murakkab tenglamalarning yechimini topish kerak bo‘ladi