EKSTREMAL MASALARNI YECHISHNING BA’ZI BIR USULLARI - Sanaqulova, Yulduz (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada ekstremal masalalarni yechishning ba’zi bir usullari ko’rsatib o’tilgan. Masalalarni yechishda elementar usul yoki hosila yordamida yechilishlari keltirilgan.