TALABALARNING AXLOQIY SHAKLLANISHI SHAXS TARAQQIYOTI POYDEVORI SIFATIDA - Ismailova, Dilbar (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada axloq-ijtimoiy hodisa sifatida jamiyat ma’naviy- ruhiy hayotida oʻziga xos muhim ahamiyati, muayyan millat qiyofasi, uning kishilik taraqqiyotidagi oʻrni belgilanayotgan jarayonda mazkur tushuncha asosiy mezonlardan biri boʻlib xizmat qiladi.