BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINING MANTIQIY TOPSHIRIQLAR ORQALI KREATIV FIKRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH - Rajabova, Xurshida (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada maktab darsliklarida berilgan mantiqiy topshiriqlarni oʻqitishning dolzarbligi va uni samarasi haqida bayon qilingan. Boshlangʻich sinf darsliklarida berilgan mantiqiy masalalar orqali bolani mustaqil izlanishga ijodkorlikka mantiqiy fikrlash qobiliyati shakllantirish usullari tahlil qilingan.