РАҲБАР КОММУНИКАТИВ ФАОЛИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ-УСЛУБИЙ АСОСЛАРИ - Кўбаев, Акмал (Журнал математики и информатики, 2024)
мақолада академик лицей, техникум, касб-ҳунар мактаби ҳамда касб-ҳунар коллежи раҳбарининг жамоани бошқариш ва тарбиялашдаги роли ва вазифалари кўрсатиб берилган.