BURCHAK TUSHUNCHALARI TRIGONOMETRIK FUNKSIYALAR VA ULARNING XOSSALARI - Ko'makov, Behzod (Журнал математики и информатики, 2025)
Ushbu tezis yozish jarayonida Algebraning katta bo’limlaridan biri bo’lgan trigonometriya bo’limining boshlang’ich qismi bo’lgan burchaklar tushunchasi haqida qisqacha ko’rib o’tiladi. Bu jarayonda ko’rilishi kerak bo’lgan tushunchalar avval keltirib chiqarilgan bo’lib, biz ular yuzasidan tushunchamizni bildirishga harakat qilamiz.