UCHBURCHAK YUZINI TOPISHDA MEDIANA FORMULASI - Pardayeva, Zamira; Mamatov, Jasur (Журнал математики и информатики, 2021)
Biz uchburchak yuzini topishda berilgan ma’lumotlarga ko’ra bir qancha formulalardan foydalanishimiz mumkin