OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA KREDIT-MODUL TIZIMINI JORIY ETISHNING USTUVOR JIHATLARI - Nosirova, Dilnoza (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada pedagogika oliy o’quv yurtlarida kredit – modul tizimining o’rni va ahamiyati; ustuvor tomonlari; o’ziga xos xususiyatlari, oliy ta’lim tizimiga kredit-modul tizimining joriy etilishining amaldagi tizimdan farqli va ustuvor tomonlari ilmiy-metodik jihatdan asoslab berilgan.