DISKRET VA UZLUKSIZ TASODIFIY MIQDORLAR. - Yusupov, rabbim; Rahimova , Shaxnoza (Журнал математики и информатики, 2021)
Agar elementar hodisalar fazosi diskret bo`lsa, unda aniqlangan tasodifiy miqdor ham diskret bo`ladi. Endi diskret tasodifiy miqdorlarning eng muhim bir necha misollarini qarab chiqamiz.