INTUIT tizimida ONLINE o’quv kurslarni tashkil etish metodikasi - Yusupov, rabbim (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Online o’quv kurslarini tashkil qiluvchi tizimlardan biri INTUIT haqida ma’lumotlar berilgan.