TA’LIM JARAYONIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALAR DASTURIY VOSITALARINING TUTGAN O’RNI: Ergashev Ulug’bek Erkinovich, Shodmonqulov Mirjalol Turon o’g’li. - Ergashev, Ulugbek; Pardayev, Sherzod; Sindarov, Sadriddin (Журнал математики и информатики, 2022)
Ta’lim jarayonida axborot komunikatsion texnologiyalarining o’rni beqiyos katta. Har bir axborotni kompyuter dasturlarida qayta ishlov berib foydalanuvchiga tushunarli tarizda yetkazib beramiz. Buning uchun multimediya dasturlari, grafika dasturlar va animatsion dasturlardan foydalanib axborotga ishlov beramiz.