Педагогик олий таълим муассасалри гуманитар таълим йўналиши талабаларининг кредит - модул тизимида мустақил ишини ташкил этиш хусусиятлари. - Nazira, Eernazarova (Журнал математики и информатики, 2022)
Ўзбекистон Республикаси Президентининг “Ўзбекистон Республикаси олий таълим тизимини 2030 йилгача ривожлантириш концепциясини тасдиқлаш тўғрисида” 2019 йил 8 октябрьдаги ПФ – 5847 – сон фармонида белгиланган вазифалар ижросини таъминлаш мақсадида Вазирлар Маҳкамаси 2020/2021 ўқув йилидан бошлаб республика олий таълим муассасаларида ўқув жараёнини босқичма-босқич кредит-модуль тизимига ўтказиш тартиби жорий этилишини қарор қилди. Ушбу мақолада кредит-модуль тизимида педагогик олий таълим муассасалари гуманитар таълим йўналишлари талабалрининг мустақил ишини ташкил этиш хусусиятлари ўрганилган.