O‘RTA TA'LIM TIZIMINI MODELLASHTIRISH MASALALARI - Ганиев, Э (Журнал математики и информатики, 2023)
Mohiyat va imkoniyatlar tahlil qilinadi va tavsiflanadi modellashtirish. O‘zgaruvchan modelga mos keladigan o‘rta ta'lim tizimini takomillashtirish uchun modellashtirishning asosiy masalalari ko‘rsatilgan.