Аннотация
Parrandalarning tuxum mahsuldorligi naslchilik xo’jaliklarida yakka usulda, yoki har kuni olingan tuxum alohida hisob qilib boriladi. Sanoat parrandachiligida esa yil davomida olingan jami tuxumni yillik o’rtacha tovuqlar soniga bo’lish bilan topiladi.
Как цитировать
Библиографические ссылки
Rustam Qurbonov.PARRANDACHILIK SIRLARI 2013 - 64 b.
Z.Murtazoyev. A.Kushakov. A.Aliboyev.Chorvachilik va Parrandachilik asoslari 2013 -124 b.
T.X.Ikromov. Chorvachilik asoslari. Darslik. Toshkent. « Sharq», 2001y
Sindorov, A., & Azimov, N. (2020). QORAKO‘L ZOTLI QO‘Y BIOLOGIYASI. Журнал естественных наук, 7(1).
Sindorov, A., & Azimov, N. (2020). QO‘YLARNI URCHITISH. Журнал естественных наук, 7(1).
Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’gli, Azimov Nodir Qodir o‘g‘li, & Erkinova Nargiza O‘tkir qizi. (2021). QORA MOLLARNING ICHKI TUZILISHI (INTERERI). Журнал естественных наук, 7(4).
Авторы
Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’gli
JDPI
Erkinova Nargiza O‘tkir qizi
JDPI
Azimov Nodir Qodir o‘g‘li
JDPI
Ключевые слова:
lekgorn, sesarka, bedana, go’sht mahsuldorligi, broiler, embrion, mokiyon,Выпуск
Раздел: Articles