IXTISOSLASHTIRILGAN MAKTABDA FIZIKA FANINI O‘QITISHNING INTERFAOL USULLARIDAN FOYDALANISH - Ergashev, Jamshid; Turatov, Hojakbar (Физико-технологического образование, 2021)
Maqola ixtisoslashtirilgan maktabda interfaol o’qitish usullarini qo’llash zarurligini asoslaydi. O`qitishning faol usullari guruhlari ajratib ko`rsatiladi, faol o`qitish usullarining xususiyatlari, faoliyat darajalari va tasnifi tavsiflanadi. Shuningdek, ularning misollari qisqacha tavsiflangan