БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИГА ИНДИВИДУАЛ ЁНДАШУВНИ ТАДБИҚ ЭТИШ УСУЛЛАРИ - Haydarova, Malika; Yuldashev, Bahodir (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада бошланғич таълим жараёнига индивидуал ёндашувни тадбиқ этиш ҳақида фикр юритилган бўлиб, унда индивидуал ёндашув муаммосига нисбатан назарий қарашларнинг вужудга келиши ва тараққий этиши, бошланғич таълим жараёнида индивидуал ёндашувни тадбиқ этишнинг асосий белгилари, стратегиялари баён қилинган.