БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИГА ИНДИВИДУАЛ ЁНДАШУВНИ ТАДБИҚ ЭТИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Haydarova, Malika (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада бошланғич таълим жараёнига индивидуал ёндашувни тадбиқ этишнинг ўзига хос жиҳатлари ҳақида фикр юритилган бўлиб, унда кичик мактаб ёшидаги ўқувчиларнинг ёшга оид ва психологик хусусиятлари, индивидуал ёндашувни тадбиқ этишда амал қилиниши керак бўлган педагогик шарт-шароитлар баён қилинган