TO’G’RI BURCHAKLI PROYEKSIYALASH METODINI O’RGATISH USULLARI - Umirov, Abdinazar (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada to’g’ri burchakli proyeksiyalash metodini o’rgatish usullari haqida mulohozalar hamda o‘quvchilarning har tomonlama qiziqish va imkoniyatlarini rivojlantirishga qaratilganligi yoritilgan