РАНГТАСВИРДА ПОРТРЕТ ИШЛАШНИНГ МЕТОДИК АСОСЛАРИ - Xudoynazarova, O’g’iloy (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада бўлажак тасвирий санъат ўқитувчиларини касбий тайёрлаш ва рангтасвирда портрет ишлаш жараёнида қаламтасвир, қаламчизги, хомаки расмларнинг аҳамияти хақида сўз боради. Талабаларга натурага қараб қаламчизги ва эскизлар тасвирлаш бўйича амалий машқлар бажариш технологиялари борасида амалий маслаҳатлар берилади