JAMOAT BINOLARI INTERYERI DIZAYNIDA MILLIYLIK G’OYALARI - Nurnazarov, Xudoyberdi (Физико-технологического образование, 2022)
Insoniyat azal-azaldan go’zallikka intilib kelgan. Go’zallik insoniyatni barkamol, teran fikrlash sari yetaklaydi. Bu esa xar jixatdan sog’lom muxit yaralishini ta’minlaydi. San’atning asosiy vazifasi, u xox amaliy, xox tasviriy san’at bo’lsin, insonning estetik didini rivojlantirib, turli xil ruxiy zarbalardan xalos etish, yoxud ogoxlik sari yetaklashdir