FOTOEMULSIYA USULI YORDAMIDA ZARYADLI ZARRALAR XUSUSIYATINI O‘RGANISHDA REZERFORD FORMULASINING AHAMIYATI - Sultonov, Boymurod; Haydarova, Shahzoda (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu ishda zaryadli zarralar xususiyatlarini yadro fotoemulsiyasi usuli yordamida o‘rganishda Rezerford formulasining roli qarab chiqilgan