PAXTA VA ZIG’IR TOLALARIDAN TO’QILGAN GAZLAMALAR, ULARNING XUSUSIYATLARI - Karatayeva, Shohista (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada paxta va zig’ir tolalaridan to’qilgan gazlamalar, ularning xususiyatlariga oid dars materiallarining pedagogik-psixologik tahlili bayon qilinadi