TEXNOLOGIYA TA’LIMI O‘QITUVCHISINING TEXNOLOGIK MADANIYATI - Haydarov, Ramazon (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik ta’lim o’qituvchilarini tayyorlashda kasbiy kompetentlilikni shakllantirish va rivojlantirish, kasbiy yo‘naltirilgan o‘qitish texnologiyalarni ishlab chiqishga qaratilgan