ТАСВИРИЙ САНЪАТ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ВА ХОРИЖИЙ ТАЖРИБАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ОРҚАЛИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Xudoynazarova, O’g’iloy (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада Тасвирий санъат фанини ўқитишда иннавацион ва хориж тажрибаларидан фойдаланиш орқали самарадорлигини ошириш ҳақида тушунча,чет эл рассомларининг тажрибалари,инновацион усулларни дарсларда қўллашнинг аҳамияти ҳақида амалий маслаҳатлар берилган