OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA CHIZMACHILIK FANINI O‘QITISHNING HOZIRGI KUNDAGI HOLATI - Toshpulatov, Faxriddin (Физико-технологического образование, 2022)
Oliy ta’lim muassasalarida chizmachilik fanini o’qitishda grafik ta’limni rivojlantirishninig pedagogik nazariya va amaliyotdagi holati, talabalarga chizmachilik fanlarini o‘qitishda chizmachilik darslarida talabalarni grafik ta’limga qiziqishlarini oshirish jarayoni ochib berilgan