Innovatsion ta’lim faoliyati jarayonida maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarining ijtimoiy-pedagogik kompetentsiyasini shakllantirish - G`afforova, Hurriyat (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarining kasbiy, ijtimoiy-pedagogik kompetensiyalarini rivojlantirishda innovatsion yondashuvlar yoritilgan. Maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagogining ijtimoiy-pedagogik faoliyatni rivojlantirishning innovatsion va refleksiv texnologiyalarini tizimlashtirish hamda pedagoglarning o‘z kasbiga nisbatan internal va eksternal motivlarini barqarorlashtirish imkoniyatlarini kengaytirish yuzasidan tavsiyalar berilgan.