БЎЛАЖАК ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ ПЕДАГОГИК КРЕАТИВЛИГИ ВА УНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада тавсия этилаётган педагогик креативлик ва унинг ўзига хос томонларига амал қилиш орқали бўлажак технологик таълим ўқитувчисининг креативлик қобилиятини ривожлантиришга эришиш йўл-йўриқлари баён қилинади.