TALABALARDA IJTIMOIY VA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Abdufatayev, Sherjahon (Физико-технологического образование, 2021)
Maqola bo’lajak pedagoglarda ijtimoiy va kasbiy kompetentlikni rivojlantirish masalasiga bag’ishlangan. Talabalar va bo’lajak pedagoglarda kasbiy va ijtimoiy kompetentlikni shakllantirishda turli metodlarga asoslanish masalalariga to’xtalib o’tilgan.