FIZIKA KURSINING BIOLOGIYA, GEOGRAFIYA, TEXNOLOGIYA FANI BILAN BOG’LIQLIGI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
O’quvchilarga tabiat qonunlarining birligini, tabiat hodisalarini tushuntirishda fizikaning ahamiyatini, o’rganilayotgan fizik hodisani yangi vaziyatda ochib berish va shu bilan birga fizikadan bilimlarni chuqurlashtirishni, bu fanlarni o‘rganishga qiziqishlarni oshirishni ko‘rsatishga imkon beradi.