ФИЗИКА ЎҚИТИШДА ТАЛАБАЛАРНИНГ ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МУАММОЛИ ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ ЎРНИ - Tugalov, Farxod (Физико-технологического образование, 2023)
Ушбу мақолада муаммоли ўқитиш нафақат талабаларнинг фикрлашлари ва ижодий қобилиятларини ривожлантириш масаласига, балки уларнинг илмий дунёқарашини шакллантиришга хизмат қилиши баён қилинган. Муаммоли вазиятни яратишда дидактик талаблар ёритилган