METALLARNING KRISTALLIK TUZILISHI INNOVATSION TA`LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O`RGATISH - Nizomov, Shokir (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada texnologik ta`lim fanlarini o’qitishda innovatsion ta`lim texnologiyalardan foydalanish, jumladan Mahsulot va materiallarning tarkibiy asoslari fanidan Metallarning kristallik tuzilishi va ularning allatropik shakl o`zgarishlari mavzusini o’qitishda pedagogik texnologiyalardan foydalanishga oid tavsiyalar berilgan