IJODKORLIKDA NOSTANDART TAFAKKUR TARBIYASI MUAMMOSI VA TAMOYILLARI - Tog'ayev, Хo'jamberdi; Ismoilov, To'ychi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada yosh avlodlar tarbiyasida intellektual va ijodiy fazilatlarni shakllantirish nostandart fikriy tafakkurni rivojlantirish misolida bayon qilinadi