SERVIS XIZMATI FANINI O’QITISHDA KEYS-STADI METODIDAN FOYDALANISH - Orisheva, Zuxra; Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada keys-stadi metodining mazmuni va bu metoddan Servis xizmati fanida foydalanish imkoniyatlari xususida mulohazalar bayon etiladi