UZLIKSIZ TA’LIMDA POLITEXNIZM TAMOYILINI QO’LLASH – TA’LIM SIFATINI OSHIRISHNING MUHIM OMILI (Fizika fa’ni misolida) - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2020)
Umumiy o’rta ta’lim va boshqa ta’limlar sharoitida fanlarni o’qitishning o’quv - tarbiyaviy samaradorligini oshirishda politexnik ta’lim berish muhim rol o’ynaydi.