TEXNOLOGIYA DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA AXBOROT–KOMMUNIKATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - axmedova, gulchehra (Физико-технологического образование, 2020)
Ushbu maqolada texnologiya darslarini o’qitish samaradorligini oshirishda axborot kommunikatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati bayon qilingan