АСОСИДА ПОЛИЭТИЛЕН БЎЛГАН МЕТАЛЛ ТЎЛДИРУВЧИЛИ НАНОКОМПОЗИТ ПОЛИМЕРЛАРНИНГ ТУЗИЛИШИНИ ЎРГАНИШ - Hamzayev, Haqberdi (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада нанокомпозитларнинг кадмий зарралари ҳажм бўйича металлполимер таркибида деярли тенг равишда тақсимланиши тажрибада аниқланди