AVTOMATLASHTIRILGAN O‘QITISH DASTURLARIDAN CHIZMACHILIK DARSLARIDA FOYDALANISH METODIKASI - Umirov, Abdinazar (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada Avtomatlashtirilgan o‘qitish dasturlari o‘qituvchiga o‘quv jarayonini tashkil qilishda, o‘quvchilarga esa fanni o‘zlashtirishlarida katta yordam beradi. Ulaming yordamida o‘quv jarayoni borishini jadallashtirish, o‘quv materiallarini ancha sodda va yaqqol tasvirlar yordamida bayon qilish kabi afzalliklar yoritilgan