CHIZMACHILIKDAN FAKULTATIV DARSLARNI TASHKIL QILISH VA ULARNI O‘TKAZISH METODIKASI - Umirov, Abdinazar (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada fakultativ mashg’ulotlar maktabdagi ta’lim jarayonining shakllaridan biri sifatida umumta’lim bilimlari va mehnat politexnika tayyorgarligini chuqurlashtirish hamda o‘quvchilarning har tomonlama qiziqish va imkoniyatlarini rivojlantirishga qaratilganligi yoritilgan