CHIZMACHILIK DARSLARIDA ZАMONАVIY АXBOROT TEXNOLOGIYАLАRIDАN FOYDАLАNIB TА’LIM SАMАRАDORLIGINI OSHIRISH - Maxmudov, Abdunabi (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu mаqolаdа chizmаchilik dаrslаridа zаmonаviy аxborot texnologiyаlаri vа grаfik dаsturlаrdаn foydаlаnish orqаli tа’lim sаmаrаdorligini oshirish hаqidа yoritib berilgаn