CHIZMACHILIK DARSLARIDA GRAFIK DASTURLARDAN FOYDALANISH - SIFATLI TA’LIM GAROVI - Berdiyorov, Ozod (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada maktab va boshqa muhandislik yo'nalishidagi o'qituvchilar uchun kerak bo'lgan zamonaviy grafik dasturlar hamda ularning qulayligi haqida so'z yuritilgan. Shuningdek grafik dasturlarni qo'llash bilan bog'liq muommolar va ularni bartaraf etish choralari haqida umumiy fikrlar keltirilgan.