IXTISOSLASHTIRILGAN TIKUV MASHINALARI MAVZUSINI O’QITISHGA USLUBIY TAVSIYALAR - Orisheva, Zuxra (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada Ixtisoslashtirilgan tikuv mashinalariga o'rganishga doir darslarda o’quvchilarga beriladigan ma’lumotlarga oid uslubiy tavsiyalar bayon etiladi.